*

Πληροφορίες Χρήστη

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
08/09/2010, 19:58:25

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Choose Language

Τελευταία Θέματα

μέλη
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 21773
  • Σύνολο θεμάτων: 1914
  • Ενεργοί σήμερα: 22
  • Συνολικά Ενεργοί: 151
  • ( 04/04/2008, 22:53:41)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Users: 3
Guests: 20
Total: 23
Σελίδες: 1 ... 20 21 22 23 [24]   Κάτω
Αποστολέας Θέμα: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΦΟΥΣ CL-415  (Αναγνώστηκε 36478 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Pappy
Forum Moderators
Hero Member
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Θάνος Παπαντωνόπουλος

« Απάντηση #460 στις: 27/01/2010, 10:59:47 »

Στράτο υπάρχει ένα πρόβλημα!!!
Πρώτο και ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ προβλημα είναι ότι το μοντέλο θέλει ασφάλτινο διάδρομο καθόσον μετά από μετρήσεις στις προηγούμενες πτήσεις χρειάζεται σχεδόν 60 μέτρα για τροχοδρόμηση. 
Το μοντέλοόπως το έκρινα εγώ αυτό δεν είναι για χωμάτινο διάδρομο και για να γίνει μία πτήση απαιτούνται τουλάχιστον 45λ προετοιμασίας αφού έχεις απλώσει όλο σου τον εξοπλισμό. Κασελάκι βάση εργαλεία φορτιστές μπαταρίες κλπ.
2ο είναι τό ότι εδώ στην Μακεδονία ο καιρός δεν επιτρέπει . Χρειάζεται μία μέρα με καλό καιρό και τις τελευταίες μέρες δεν είναι και ο καταλληλότερος καιρός. Χιόνια και θερμοκρασίες από -5 έως 0.
Ωστόσο σχεδιάζω μία επίσημη πτήση κατά την Καθαρή δευτέρα στο αεροδρόμιο της Παναγίτσας στην Έδεσσα και έχω σκοπό να το βιντεοσκοπήσω ταυτόχρονα με 3 κάμερες έτσι ώστε ν α γίνει ένα όμορφο videoόχι μόνο με μία στατική λήψη αλλά με 3 κάμερες με διαφορετικές λήψεις από διαφορετικά σημεία και διαφορετικές γωνίες με ρίψεις νερού και τέτοια!!!!!!!. (εεε τι να  κάνουμε το θεωρώ κομμάτι μου αυτό το μοντέλο και θέλω μία όμορφη παρουσίαση!!!!). Αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί στο κατα πόσο μπορεί το μοντέλο να απογειωθεί με ασφάλεια στο διάδρομο της Παναγίτσας αφού και κεί έχει χώμα απλά είναι ισιωμένο και βοηθάει. Προχτές πετώντας ένα μοντέλο για μία εκπομπή (κυριακή στο χωριό) που ήρθε στην περιοχή και τράβηξε πλάνα από το αεροδρόμιο της παναγίτσας στην Εδεσσα και την ανεμολέσχη μου ζήτησαν να πετάξω και το oxalys για να τραβήξουν πλάνα. όλα καλά και όλα ωραία και στην τελευταία προσγείωση ενώ ήταν από τις πιό καλές το αεροπλάνο ενω τροχοδρομούσε σταμάτησε απότομα σε ένα λακάκι το οποίο είχε ανοιξει ένας τυφλοπόντικας στην μέση της πίστας. Στην προβολή της εκπομπής μονταρίστηκε και δεν φάνηκε αλλά το αποτέλεσμα για μένα ήταν ότι  η γέφυρα - σκέλη δίπλωσαν και χρειάστηκε επισκευή. Φαντάζεσαι να γίνει και αυτό με το canadair? ΘΑ ΠΑΘΩ ΣΥΓΚΟΠΗ!!!!!
Dont worry!!!
θα σας κρατάω ενήμερους!!!!!!!
Καταγράφηκε

Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο!!! Λειτουργεί μόνο ΑΝΟΙΚΤΟ!!!

[/UR

stratos77
Full Member
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #461 στις: 27/01/2010, 16:23:39 »

φυσικα,δεν το σηζητω..πανω απ ολα η ασφαλεια του μοντελου...παντος με τα λιγα που λες...καταλαβαινω οτι το βιντεο θα ειναι ολα τα λεφτα....σε περιμενουμε λοιπον..εσενα και το κουκλι σου στον αερα...

να εισαι καλα... :::'3 :::'3 :::'3 :::'3
Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 ... 20 21 22 23 [24]   Πάνω
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc