*

Πληροφορίες Χρήστη

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
20/05/2012, 07:56:47

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Choose Language

Τελευταία Θέματα

μέλη
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 22645
  • Σύνολο θεμάτων: 1983
  • Ενεργοί σήμερα: 10
  • Συνολικά Ενεργοί: 154
  • ( 20/01/2011, 13:01:59)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Users: 0
Guests: 12
Total: 12
Σελίδες: 1 2 [Όλοι]   Κάτω
Αποστολέας Θέμα: ELEVON CANARDS  (Αναγνώστηκε 3015 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
jp
Full Member
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: 05/06/2009, 10:18:53 »

Παιδια η mx12 graupner η η optic sport εχει την δυνατοτητα για elevon και canards?  για elevon στην delta ειμαι σιγουρος αλλα για τα canards τι  mode θα πρεπε να χει ( για elevon η  elevator κινηση ) ?
τα υποστηριζουν ολα αυτα αυτες οι δυο?

<a href="http://www.youtube.com/v/NGDyBCb_EsU&amp;ap=%2526fmt%3D18&amp;rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/NGDyBCb_EsU&amp;ap=%2526fmt%3D18&amp;rel=0</a>

αυτο θελω να κανω
Τελευταία τροποποίηση: 05/06/2009, 10:25:42 από jp Καταγράφηκε

jp
Full Member

« Απάντηση #1 στις: 06/06/2009, 08:29:24 »

kaneis?
Καταγράφηκε

DEPRON MANIAC
Sr. Member

Iztoogood!!!!!!!! Καρδιά απο DEPRON

« Απάντηση #2 στις: 06/06/2009, 08:42:43 »

&nbsp;Φίλε jp

&nbsp;Για την ανεξάρτητη κίνηση τεσσάρων σέρβο σίγουρα χρειάζεσαι elevon μίξη και ακόμα τουλάχιστον 5 μίξεις έξτρα. Εγώ έχω την FUTABA 9C η οποία μου δίνει αυτήν την δυνατότητα για να ελέγξω τα 4 πτερύγια του ΑΙΜ54 που έχω κατασκευάσει

http://www.aeromodelismos.gr/index.php/topic,1971.0.html

Αυτό το έκανα γιατί στις πτήσεις πέταγε σαν Χ-wing παρά σαν +wing και ταυτόχρονα τώρα έχω και κινήσεις rudder

&nbsp;
Καταγράφηκε

Βρε μανία με το depron!!!

jp
Full Member

« Απάντηση #3 στις: 06/06/2009, 18:47:14 »

εκανα το χ-31 του steve shumate apo to parkjets και ο ιδιος χρησιμοποιει 9αρα η 10αρα
αλλα πολλα τα λεφτα για 9αρα

τελος παντων θα το ψαξω
Καταγράφηκε

jp
Full Member

« Απάντηση #4 στις: 03/07/2009, 08:24:25 »

με μια μιξη ολα κουνιουντε το δοκιμασε ο dave&nbsp; οριστε και viδεεεο!!!

http://www.rcpowers.com/eurofighter/eurofighterinstructions.htm&nbsp; &nbsp; &nbsp;to 3 video&nbsp; &nbsp;με μικτη&nbsp; και αν βγαλεις το thrust vector πολυ απλοτερο

στην ουσια δειχνει την απλοτερη κατορθωτη μορφη για να αγορασουν τα σχεδια του αχαχαχαχαχαχα σου λεει το πουλαω για 9 δολλαρια και ο αλλος θα βαλει 10 αρα?
Τελευταία τροποποίηση: 03/07/2009, 08:38:57 από jp Καταγράφηκε

jp
Full Member

« Απάντηση #5 στις: 06/07/2009, 21:06:27 »

οκ τα  εφτιαξα τα σερβο χωρις μικτη, μια μιξη στη τ/ρχ φτανει απλα πρεπει στα canards να βαλετε 2 σερβο και οχι να τα ενωσετε με αξονα εκει θελει και αλλη μιξη η τ/ρχ

αυτα τα ολιγα ετσι οποιος θελει canards kai elevon, μια μιξη με 2 split connectors kai εναλλαξ τα canards συνδεδεμενα στο elevator kai aileron

οπα λαθος με αξονα δεν θα χετε elevon sta canards alla elevator mono grinn kai μια μιξη ακομα  γιατι αλλιως θα διαλυθει το servo tous otan striβετε
Τελευταία τροποποίηση: 06/07/2009, 21:17:47 από jp Καταγράφηκε

jp
Full Member

« Απάντηση #6 στις: 26/07/2009, 14:24:52 »

eipa na deiksv kai egw to ergo texnhs smile smile 
sorry gia greeklish alla ekana format kai akoma den ebala  ellhnika
Καταγράφηκε

jp
Full Member

« Απάντηση #7 στις: 30/07/2009, 20:54:45 »

shmera elenksa ta canard leitourgoun kalytera apo ti pisteua molis to teleiwsw tha anevasw videaki  alla tha paei meta 15 augoustou  an endiafereste giati  mono o depron apanthse se ayto to thread , alla paidia poly kourash kai polles wres douleias
Καταγράφηκε

DEPRON MANIAC
Sr. Member

« Απάντηση #8 στις: 30/07/2009, 22:43:21 »

Φίλε μου συγχαρητήρια

Και μπράβο clapping για το κουράγιο σου, αλλά έτσι είναι ο μοντελισμός, όχι μόνο πτήσεις αλλά και κατασκευή και δημιουργία
Καταγράφηκε

jp
Full Member

« Απάντηση #9 στις: 31/07/2009, 07:57:04 »

thank

yparxei mhpws sprey gia na ginete to depron atsali? lol
diabasa gia epoxy dialymenh me oinopneuma alla to oinopneuma thn zestenei kai thn tikei poly grhgora ase pou meiwnei thn posothta ths exw thn entypwsh
Καταγράφηκε

DEPRON MANIAC
Sr. Member

« Απάντηση #10 στις: 31/07/2009, 20:22:59 »

&nbsp; Φίλε jp το οινόπνευμα όταν εξατμιστεί όντως μειώνει τον όγκο αλλά μειώνει και το χρόνο πηξίματος γιατί καθώς εξατμίζεται μειώνει την θερμοκρασία την θερμοκρασία την ανεβάζει η αντίδραση της εποξικής καθώς στερεοποιείται.
&nbsp; Αλλά για βαφή γενικώς για foam πληροφορίες θα βρεις... εδώ

&nbsp; Υπάρχει βέβαια και η τεχνική του μονοκότ που πληροφορίες θα βρεις...&nbsp; εδώ
&nbsp; με την μόνη διαφορά οτι το θέμα έμεινε μισό query query και δεν αναφέρει για το ντήσιμο σε foam αλλά η τεχνική είναι παρόμοια με το ντήσιμο μπάλσα μόνο που δεν πρέπει το σίδερο να ανεβάσει θερμοκρασία πάνω απο 80 βαθμούς C και να βρεις μονοκοτ ειδικά για foam

&nbsp; Αν σε ενδιαφέρει κάπου υπάρχει πιο λεπτομερή παρουσίαση για μονοκότ σε foam να ψάξω και να σε ενημερώσω
Καταγράφηκε

jp
Full Member

« Απάντηση #11 στις: 06/08/2009, 12:36:26 »

ty για την απάντηση σκέφτομαι να το ντύσω με όσο πιο λεπτή ζελατίνα αυτή που τυλίγουν δώρα κτλ. έχγρωμη έτσι ώστε να το βάψω παράλληλα, κολημένη  με  ZAP-0 FOAM SAFE
απλα λειπωτ ωρα kai θα το τελειωσω σε κανα μηνα

Καταγράφηκε

DEPRON MANIAC
Sr. Member

« Απάντηση #12 στις: 06/08/2009, 14:56:23 »

Ενδιαφέρον ακούγεται αυτή η καινούργια τεχνική επικάλυψης.  eureka eureka

Αν και νομίζω οτι θα είναι κάπως μπελαλίδικη,  query query . Πάντως αν το κάνεις πρώτη φορά καλύτερα δοκίμασε σε κάποιο κομμάτι foam και όχι πάνω στο μοντέλο για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων  lost lost .
  Βέβαια αν δεις οτι πετύχει, και θέλεις κάνε και μια παρουσίαση της τεχνικής  roll roll
Καταγράφηκε

jp
Full Member

« Απάντηση #13 στις: 17/08/2009, 14:07:51 »

επεστρεψα και συνεχιζω  ,απο ενα τεστ που εκανα με την ζελατινα  βγαινει καλο απλα θελει μπολικη  κολλα για να μην αφηνει κενα
η ζελατινα ειναι πολυ λεπτη την βρηκα σε βιβλιοπολειο ο.80 λεπτα το φυλλο smile και μου αρεσει που κολαει ομορφα με το foam

παντως το χρωμα με  εποξικη θα ταν πιο ευκολο αλλα πιο βαρυ  , θα ανεβασω καποιοα στιγμη και videaki

Καταγράφηκε

jp
Full Member

« Απάντηση #14 στις: 20/08/2009, 21:00:29 »

προχωραει depron ,οσο για τεχνικη σαν του μονοκοτ ειναι αλλα με κολλα ,θελω να πω δεν μπορω να βρω καποιους κανονες εκτος του να μην αφηνεις κενα

τα canards einai apla topothetimena gia fotografiko skopo

ayto aristera einai kaltsa!
Καταγράφηκε

DEPRON MANIAC
Sr. Member

« Απάντηση #15 στις: 21/08/2009, 02:07:11 »

Όμορφο δείχνει 17 17

Ως προς την τεχνική, βάζεις κόλα σε όλη την επιφάνεια την απλώνεις και μετά βάζεις το φύλο τεντωμένο ή βάζεις μόνο στις άκρες κόλα;
Καταγράφηκε

jp
Full Member

« Απάντηση #16 στις: 21/08/2009, 08:10:19 »

στα ακρα βαζω εποχυ ειναι καλυτερα και σε ολο το αλλο κρυανοκρυλικη, δεν τεντωνεις καθολου το βαζεις σιγα σιγα
Καταγράφηκε

jp
Full Member

« Απάντηση #17 στις: 21/08/2009, 08:12:51 »

που μπορουμε να βρουμε στην ελλαδα μηχανημα κοψιματος depron ακριβειας?
Καταγράφηκε

DEPRON MANIAC
Sr. Member

« Απάντηση #18 στις: 21/08/2009, 12:51:32 »

που μπορουμε να βρουμε στην ελλαδα μηχανημα κοψιματος depron ακριβειας?

Καταρχήν, η ακρίβεια... είναι ακριβή lol lol
  Ότι ξέρω εγώ μέχρι στιγμής είναι οτι υπάρχουν διάφορα καταστ'ηματα επιγραφών που έχουν CNC router και μπορούν να κάνουν κοπές ακριβείας... φτάνει να βρουν τον χρόνο να ασχοληθούν (και να θέλουν) μαζί σου, και το σημαντικότερο αυτά τα μηχανήματα συνήθως έχουν δικά τους σχεδιαστικά προγράμματα οπότε μπορεί να χρειαστεί να γίνει μετατροπή αν π.χ. έχεις το σχέδιο σε αρχείο pdf. Εγώ κάποτε έμαθα AUTOCAD για να σχεδιάσω ένα σασί απο ένα αμαξάκι και να δώσω το σχέδιο και το υλικό σε ένα μαγαζί που έχει υδροκοπή, για να μου το κόψει.

Αν τώρα το πρόβλημά σου είναι οτι δεν καταφέρνεις να κάνεις κάθετες κοπές τότε μπορείς να πάρεις ένα εργαλείο το οποίο λέγεται balsa striper χρησιμοποιείται στο να κόβει ευθείες λωρίδες απο balsa. Το ίδιο μπορεί να βοηθήσει και στο depron όχι μόνο σε λωρίδες, αλλά αν βάλεις την λεπίδα να προεξέχει (ανάλογα το πάχος του depron) μπορείς να κόψεις όπου θέλεις και προπαντώς κάθετα. Επίσης για να μην "μασάει" το depron η λεπίδα τότε περνάς τις πλευρές της απο πράσινο σαπούνι
Καταγράφηκε

jp
Full Member

« Απάντηση #19 στις: 02/09/2009, 19:22:27 »

&nbsp;ακομα εχει δουλιτσα ,να δουμε θα πεταξει? query smile

παντως μολις φτιαξω αυτο μετα μονο ετοιμα τα εχω φτυσει και εχω και ενα σωρο αλλες δουλειες
Τελευταία τροποποίηση: 02/09/2009, 19:28:53 από jp Καταγράφηκε

jp
Full Member

« Απάντηση #20 στις: 09/09/2009, 19:27:40 »

<a href="http://www.youtube.com/v/hH9Od4sde30&amp;ap=%2526fmt%3D18&amp;rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/hH9Od4sde30&amp;ap=%2526fmt%3D18&amp;rel=0</a>

kai to video depron as i promised smile με μια μιξη φιλε ,απομενει η ευθυγραμιση της ροδας ρυθμιση των αιλερον και η καλυπτρα

see you on the field , elpizω στο κορωπι που θα χει και ασφαλτο
Τελευταία τροποποίηση: 09/09/2009, 19:40:17 από jp Καταγράφηκε

jp
Full Member

« Απάντηση #21 στις: 09/09/2009, 19:39:13 »

να ρωτησω ο συντονισμος των ailerons me to servo einai otan tremopaizei το σερbo me to aileron ? diabasa  σχετικα με την βελτιστη τοποθετηση της βεργας  στα horn,  απλα θελω να ξερω τι ειναι ο συντονισμος
Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 2 [Όλοι]   Πάνω
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc